Вітаю Вас, Гость
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 212»
Форум » Інтернет-олімпіада 2014 » Четвертий тур » Запитання до журі
Запитання до журі
KulAlexДата: Понеділок, 27.10.2014, 05:59 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Администраторы
Повідомлень: 28
Статус: Offline
Тут можна задавати запитання до членів журі
 
viktor980410Дата: Понеділок, 27.10.2014, 18:21 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Учасник
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Задача B
У заданому тексті завжди присутні всі букви від A-Z?
 
savitolegДата: Понеділок, 27.10.2014, 18:49 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Журі
Повідомлень: 14
Репутація: 1
Статус: Offline
Цитата viktor980410 ()
Задача B У заданому тексті завжди присутні всі букви від A-Z?
Можуть бути і не всі
 
grandreДата: Понеділок, 27.10.2014, 20:20 | Повідомлення # 4
Рядовой
Група: Учасник
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
Задача С. Ефірний час в межах однієї доби? І яким часом закінчується доба 23:59 чи 00:00?
 
savitolegДата: Понеділок, 27.10.2014, 21:22 | Повідомлення # 5
Рядовой
Група: Журі
Повідомлень: 14
Репутація: 1
Статус: Offline
Цитата grandre ()
Задача С. Ефірний час в межах однієї доби? І яким часом закінчується доба 23:59 чи 00:00?
Ефірний час не обмежується однією добою.
Доба закінчується 24:00 тобто 00:00.


Повідомлення відредагував savitoleg - Понеділок, 27.10.2014, 21:24
 
grandreДата: Понеділок, 27.10.2014, 21:49 | Повідомлення # 6
Рядовой
Група: Учасник
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата savitoleg ()
Ефірний час не обмежується однією добою.
Тобто можливий варіант в тесті 22:23-03:33?
А як тоді розрязняти пройшла доба чи ні якщо наприклад реклама триває більше доби підряд:  11:23-11:26 (час першої доби, час другої доби)?
 
savitolegДата: Понеділок, 27.10.2014, 22:01 | Повідомлення # 7
Рядовой
Група: Журі
Повідомлень: 14
Репутація: 1
Статус: Offline
Цитата grandre ()
Тобто можливий варіант в тесті 22:23-03:33? А як тоді розрязняти пройшла доба чи ні якщо наприклад реклама триває більше доби підряд:  11:23-11:26 (час першої доби, час другої доби)?
Коли відповідав, що не обмежується однією добою, мав наувазі, що проміжок на рекламу може початися наприкінці однієї доби та закінчуватися на початку наступної. Зрозуміло, що рекламні проміжки не перевищують значення 24 годин.


Повідомлення відредагував savitoleg - Понеділок, 27.10.2014, 22:03
 
grandreДата: Вівторок, 28.10.2014, 14:23 | Повідомлення # 8
Рядовой
Група: Учасник
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
Тобто можливий варіант в тестах: 22:23-03:33?
 
savitolegДата: Вівторок, 28.10.2014, 16:04 | Повідомлення # 9
Рядовой
Група: Журі
Повідомлень: 14
Репутація: 1
Статус: Offline
Цитата grandre ()
Тобто можливий варіант в тестах: 22:23-03:33?
Цитата savitoleg ()
проміжок на рекламу може початися наприкінці однієї доби та закінчуватися на початку наступної
 
viktor980410Дата: Вівторок, 28.10.2014, 17:09 | Повідомлення # 10
Рядовой
Група: Учасник
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Задача C
чи можливий варіант 12:00-12:00? якщо так яка тривалість реклами 24 години чи 0?
 
savitolegДата: Вівторок, 28.10.2014, 19:38 | Повідомлення # 11
Рядовой
Група: Журі
Повідомлень: 14
Репутація: 1
Статус: Offline
Цитата viktor980410 ()
Задача C чи можливий варіант 12:00-12:00? якщо так яка тривалість реклами 24 години чи 0?
0
 
LeoWolfДата: Середа, 29.10.2014, 17:06 | Повідомлення # 12
Рядовой
Група: Учасник
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Задача А
чи може граф бути ізольованим?
 
maffanidze6447Дата: Четвер, 30.10.2014, 22:43 | Повідомлення # 13
Рядовой
Група: Учасник
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Задача С
Чому при відправці задачі коли я використовую ifstream/ofstream то в ваш компілятор виводить Wrong answer, а коли я використовую freopen - компілятор виводить Time limit, хоча в мене задача виводить правильний результат, пробував робити задачу через scanf і через cin>>setw(2)>>...; cin.ignore(); І це не вирішило моєї проблеми, можливо сервер некорректно працює?
 
KDMДата: П`ятниця, 31.10.2014, 14:25 | Повідомлення # 14
Рядовой
Група: Учасник
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата maffanidze6447 ()
Задача С Чому при відправці задачі коли я використовую ifstream/ofstream то в ваш компілятор виводить Wrong answer, а коли я використовую freopen - компілятор виводить Time limit, хоча в мене задача виводить правильний результат, пробував робити задачу через scanf і через cin>>setw(2)>>...; cin.ignore(); І це не вирішило моєї проблеми, можливо сервер некорректно працює?
Можли не підключена бібліотека для роботи з файлами <fstream>
 
AndreДата: П`ятниця, 31.10.2014, 14:51 | Повідомлення # 15
Рядовой
Група: Учасник
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
В задачі В на розкладку клавіатури як розміщуються літери на виході? Приклад: вхідні дані А B C B A A. То на вихідних даних відповідь має бути B A C, чи С A B ? І ще питання: великі і малі букви розрізняються?
 
Форум » Інтернет-олімпіада 2014 » Четвертий тур » Запитання до журі
Сторінка 1 з 212»
Пошук: